diumenge, 25 d’abril del 2010

L'Esquerra Independentista de la Plana participa als actes pel 25 d'abril a Vila-real i València


Èxit de participació als carrers de la vila de la Plana Baixa durant el dissabte 24 d'abril. L'Esquerra Independentista de la Plana (EIP) participà en la convocatòria a nivell nacional organitzada per la Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista (CAJEI).

L'acte formava part del conjunt d'activitats desenvolupades per a commemorar la batalla d'Almansa de 1707, que representa l'inici de la pèrdua de les nostres llibertats com a poble.

A les 12 del migdia eixiren des de la plaça Mayorazga les vora dos-centes persones que van recórrer els carrers de Vila-real mentre s'entonaven càntics com: “acollim a l'immigrant, fem fora a l'ocupant” o “la Plana és catalana”.

Al llarg de la manifestació reivindicativa s'entregaren pamflets informatius als veïns i es realitzà una ofrena floral als peus de l'escultura que representa les llibertats valencianes. L'acte conclogué amb un parlament polític desenvolupat pels portaveus de l'Assemblea de Joves de la Plana Baixa (AJPB), l'EIP i la CAJEI.

Finalment, després d'un dinar popular, els assistents es desplaçaren cap la comarca de l'Horta per a seguir amb la manifestació convocada per al mateix dia a la ciutat de València.

24-04-2010 Vila-real, la Plana Baixa - Països Catalans