dimarts, 11 de juny de 2013

Ascensió al cim del Penyagolosa


23 JUNY 2013

Programa:

9:00 plaça Maria Agustina · Castelló de la Plana *
11:00 santuari de Sant Joan de Penyagolosa
12:45 CIM del Penyagolosa
14:30 DINAR santuari de Sant Joan de Penyagolosa
17:00 plaça Maria Agustina · Castelló de la Plana
* Ens desplaçarem en cotxe fins al Santuari de Sant Joan de Penyagolosa a Vistabella.

Contacte:
ei.laplana@gmail.com

Aquell matí a la plaça Maria Agustina (Castelló de la Plana) veurem quants cotxes tenim i ens distribuirem. Per millorar l'organització caldria que, qui vaja, escriga un correu electrònic a ei.laplana@gmail.com dient si ve amb cotxe o no, així sabrem de quants llocs disposem. 
S’apropa la diada de Sant Joan, diada festiva per excel·lència dels Països Catalans, una diada que pren força arreu del país i que omple places i carrers de foc festiu i festes populars.
Arreu del país, les fogueres s’inicien de la flama del Canigó, que any rere any recorre el territori de la mà de voluntàries i voluntaris que corren nit i dia per fer arribar la guspira arreu.
PUJAREM A MÉS DE 60 CIMS
DELS PAÏSOS CATALANS
La flama neix al Canigó, muntanya pirinenca a cavall entre els estats espanyol i francès, símbol de la unitat dels Països Catalans per sobre d’imposicions administratives.
Des de Som Països Catalans volem donar suport a la iniciativa popular de la flama del Canigó, i a emplaçar a les classes populars a encendre fogueres, peveters, correfocs, etc... arreu del territori amb la flama de la unitat dels Països Catalans.
cim del Penyagolosa
Aprofitant aquesta diada i la pujada al Canigó, Som Països Catalans vol llençar una nova iniciativa popular de cohesió nacional, de mobilització popular descentralitzada. Volem, portar els nostres somnis fins als cims dels Països Catalans, volem que durant el 22 i 23 de juny caminants, muntanyenques, alpinistes i escaladors pugem als cims dels Països Catalans amb el lema “Som Països Catalans”, per a reivindicar la nació sencera des dels punts més alts de cada comarca o serralada.